Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: با حذف قبوض کاغذی، مشترکان با تلفن همراه متصل به اینترنت، کد‌های دستوری تلفن همراه، دستگاه‌های خودپرداز و دفاتر پیشخوان یا ICT روستایی می‌توانند قبوض برق خود را پرداخت کنند. تاریخ انتشار: 13:18 - 11 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۳۹۵۰

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شاهرخ پاشاوند افزود: پیوند پیامک اولین راه پرداخت قبض در روش تلفن همراه متصل به اینترنت است که در این پیوند با اتصال مشترک به درگاه بانکی می‌توان قبض را پرداخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استفاده از اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند راه دیگر پرداخت با تلفن همراه بوده که به این منظور اپلیکیشن‌های مختلفی مانند صنعت برق، سرویس‌های پرداخت و برنامه‌های بانک‌ها در نظر گرفته شده است و مشترکان با ثبت شناسه قبض خود در آن از صدور قبض جدید مطلع می‌شوند و صورت‌حساب خود را پرداخت می‌کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی  اظهار داشت: مراجعه به وب‌سایت‌های www.saapa.ir و سایت شرکت توزیع برق و ورود به قسمت پرداخت صورت‌حساب یکی دیگر از راه‌هایی است که مشترکان می‌توانند با وارد کردن شناسه قبض، صورت‌حساب خود را بپردازند.

وی اضافه کرد: همچنین مشترکان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۵۲۱*۷۳۳* و #۱۵۲۱*۷۴۱* و دنبال کردن مراحل آن قبض خود را پرداخت کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: افرادی که نمی‌توانند از خدمات پرداخت ذکر شده توسط تلفن‌های همراه هوشمند و ساده استفاده کنند می‌توانند ازدستگاه‌های خودپرداز ATM و POS نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام نمایند.

پاشاوند ادامه داد: با وجود همه روش‌های الکترونیکی پرداخت قبوض، افراد کهنسال و ناآشنا با مسائل کامپیوتری می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت با اعلام شناسه قبض خود به کارگزار دفتر پیشخوان جهت پرداخت قبض اقدام کنند.

وی بیان کرد: مشترکان ساکن روستا‌ها نیز که از طریق اپلیکیشن‌ها نتوانسته‌اند نسبت به پرداخت قبض خود اقدام کنند، با مراجعه به ICT روستایی شناسه قبض را به کارگزار روستایی اعلام و قبض خود را پرداخت می‌کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی اظهار داشت: ۲۸ خدمت این شرکت توسط سایت اینترنتی ارائه می‌شود و مشترکان برق استان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی شرکت توزیع برق استان نسبت به ثبت شماره تلفن خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: در صورتی که مردم از خدمات اینترنتی جهت اعلام کارکرد، مشاهده قبض و پرداخت آن استفاده کنند، این امکان مهیا می‌شود که چاپ قبض کاعذی متوقف شده و هزینه‌های صرفه‌جویی شده در این حوزه‌ها صرف گسترش و بهبود سیستم توزیع برق شود.

پاشاوند بیان کرد: این اقدام منجر به کاهش هزینه‌ها و الکترونیکی شدن هزینه مصرف برق می‌شود و به نوعی به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

۹۹ درصد جمعیت سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفری آذربایجان‌غربی از نعمت برق برخوردار هستند؛ یک‌هزار و ۲۵۰ مگاوات برق نیز سالانه در استان تولید و تنها یکهزار مگاوات آن در سال مصرف می‌شود.

بیشتر خدمات شرکت توزیع برق به صورت الکترونیکی برای کمک به مردم و تسریع در انجام کار‌ها انجام می‌شود و در حال حاضر تعداد خدمات الکترونیکی شده این شرکت به ۲۸ خدمت رسیده است.

صرفه‌جویی در وقت و کاهش هزینه برق از مزایای الکترونیکی شدن خدمات است و تمام مأموران موظف هستند به هنگام تحویل قبض، شماره مشترک را نیز دریافت و ثبت کنند.

منبع:ایرنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان برق قبض برق آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود

تین نیوز

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می شود.

به گزارش تی نیوز به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

 

 

 

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟