Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در صفحه اصلی اپلیکیشن با لمس گزینه استعلام موبایل و تلفن، امکان مشاهده و پرداخت قبض تلفن ثابت به دو صورت میان دوره و پایان دوره وجود دارد.

روش‌های مشاهده و پرداخت قبض تلفن ثابت در همراه کارت

چند راه مختلف برای مشاهده و پرداخت قبض تلفن ثابت در همراه کارت ارائه شده است؛

پرداخت قبض تلفن ثابت بدون شناسه

در این روش تنها با وارد کردن شماره تلفن و کد شهر می‌توانید صورتحساب تلفن ثابت را مشاهده و پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال برای پرداخت قبض تلفن ثابت اصفهان باید کد ۰۳۱ و شماره تلفن وارد شود. نحوه دریافت قبض تلفن ثابت تهران هم به این صورت است که با وارد کردن کد ۰۲۱ در قسمت کد شهر و وارد کردن شماره تلفن می‌توانید قبض میان دوره و پایان دوره را مشاهده و پرداخت کنید.

پرداخت قبض تلفن ثابت با اسکن بارکد

کافی است بارکد روی قبض تلفن ثابت را در همراه کارت اسکن کنید تا شناسه قبض و شناسه پرداخت از روی بارکد خوانده شده و به طور مستقیم به صفحه پرداخت قبض منتقل شوید. بنابراین، به سادگی و بدون نیاز به وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت می‌توانید قبض تلفن خود را بسیار سریع پرداخت کنید.

علاوه بر این، پرداخت قبض برق بدون شناسه نیز در همراه کارت امکان پذیر است.

پرداخت قبض با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت

شما می‌توانید شناسه قبض و شناسه پرداخت را به صورت دستی در همراه کارت وارد کرده و اقدام به پرداخت قبض نمائید. همچنین، همراه کارت امکان تشخیص شناسه قبض و پرداخت از طریق متن قبض‌های پیامکی دریافتی را دارد.

چند نکته پیرامون پرداخت قبض تلفن ثابت

* زمان تسویه حساب قبض تلفن ثابت

در صورت پرداخت قبض تلفن ثابت با موبایل توجه کنید که قبض پرداخت شده ممکن است تا ۷۲ ساعت بعد تسویه شود.

نحوه پرداخت قبض تلفن ثابت قطع شده

در صورتی که خط تلفن به دلیل داشتن بدهی، قطع یا یک‌طرفه شده است، برای وصل فوری باید از طریق سامانه‌های شرکت مخابرات اقدام به پرداخت نمائید.

* پرداخت قبض تکراری

همراه کارت از پرداخت تکراری یک قبض جلوگیری می‌کند؛ ولی اگر قبض از درگاه دیگری پرداخت شده باشد، با پرداخت مجدد آن در همراه کارت بستانکار خواهید شد و این مبلغ از قبض تلفن ثابت در دوره بعد کسر خواهد شد.

* پیگیری پرداخت قبض تلفن ثابت

برای مشاهده قبوض پرداخت شده و دریافت کد پیگیری می‌توانید به بخش سوابق تراکنش‌ها در صفحه اصلی همراه کارت مراجعه کنید.

* کارت بانکی مبدا

پرداخت قبض از مبدا همه بانک‌ها در همراه کارت فعال است. مثلاً برای پرداخت قبوض می‌توانید بانک صادرات و یا هر بانک دیگری را انتخاب نموده و اقدام به پرداخت نمائید.

همچنین در برنامه همراه کارت می‌توانید خرید شارژ همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل موبایل را نیز انجام دهید و برای هر کدام از سیم‌کارت‌ها بسته اینترنت نیز بخرید. امکان کارت به کارت از مبدا ۳۱ بانک کشور، استعلام موجودی حساب و پرداخت خلافی خودرو نیز در همراه کارت امکان پذیر است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4993892

منبع: مهر

کلیدواژه: تلفن ثابت همراه کارت اپلیکیشن موبایل گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی قیمت دلار ایران خودرو کسب و کار قیمت یورو گروه صنعتی ایران خودرو سایپا بیمه سرمایه گذاری بانک مرکزی ایران خودروسازان لوازم خانگی شناسه قبض و شناسه پرداخت پرداخت قبض تلفن ثابت قبض تلفن ثابت مشاهده و پرداخت همراه کارت وارد کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟